CCE nv

Bedrijfsprofiel
  • Vergroot letter grootte
  • Standaard letter grootte
  • Verklein letter grootte

Bedrijfsprofiel CCE

Claerhout Computer Engineering (CCE) is specialist in een volledige ERP-oplossing met zowel een gebruiksvriendelijke financiële applicatie als een efficiënt modulair ERP-pakket.
 
alt

In 1989 werd het bedrijf gesticht en al snel evolueerde CCE tot een gezonde en innovatieve KMO. In 1991 kwam de grote doorbraak doordat Albert Frère, u welbekend van o.a. de Nationale Portefeuille Maatschappij, voor CCE koos als partner voor het schrijven van zijn financiële applicatie. Vanaf dat moment hebben we steeds een lineaire groei kunnen voorleggen waarbij continuïteit en autofinanciering zeer belangrijke factoren zijn naast de pragmatische aanpak en een ervaren team van it’ers.

Op dit moment hebben we een team van een 50-tal medewerkers die bij diverse klanten in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk werkzaam zijn.

Sinds de oprichting in ’89 hebben wij resoluut voor de Progress-technologie gekozen. Wij profileren ons dan ook als specialist in deze 4GL-programmeertaal en RDBMS-database. Een ander belangrijk gegeven is dat alle applicaties door CCE zelf ontwikkeld zijn a.d.h.v. van onze eigen Protools-ontwikkelingsomgeving die door alle CCE-ontwikkelaars gebruikt wordt en waarbij de gebruiker niet afhankelijk is van één developer die een bepaalde applicatie ontwikkeld heeft. Dit verhoogt natuurlijk onze graad van efficiëntie en service.

Lees het volledige Protools-verhaalalt

Naast onze core business als ontwikkelaar van financiële en ERP-applicaties bieden wij via ons zusterbedrijf Alfa Informatic ook de volledige IT-infrastructuur aan. Voor CCE betekent dit een extra service naar de klanten toe.

Bij ERP-implementaties vragen de klanten dikwijls om één gesprekspartner voor zijn totaalproject om discussies in een later stadium te vermijden. Het spreekt voor zich dat u uw hardware-leverancier vrij kiest.

CCE heeft al haar applicaties onder de noemer “Lisa” gegroepeerd en is momenteel actief in volgende sectoren:

Naar de toekomst toe stellen we een groei van 10% per jaar voorop, zoals u op de balansgegevens kan zien hebben we steeds een lineaire groeicurve vooropgesteld en bereikt.

 
LISA
de optimale FINANCE & ERP software
Financieel
Geïntegreerd, volledig modulair, eigentijds & gebruiksvriendelijk boekhoudpakket.
mask
onze
partners