CCE nv

Trends Gazellen
  • Vergroot letter grootte
  • Standaard letter grootte
  • Verklein letter grootte

alt   Met Lisa wordt u een gazelle

Claerhout Computer Engineering behoort als snelgroeiende onderneming tot de Trends Gazellen 2014 van Oost-Vlaanderen in de categorie middelgrote ondernemingen.

Onder de snelgroeiende gazellen, bevinden zich heel veel enthousiaste Lisa-gebruikers. 

Proficiat voor de nominatie als Grote Gazelle aan : 
 
 
alt alt alt  
alt alt alt alt 
 
 
De Trends Gazellen worden geselecteerd op basis van een financiële analyse van alle bedrijven uit de Trends Top 100.000. Er wordt o.a. gekeken naar de evolutie in de periode 2008-2012 qua omzet, het personeelsbestand en de cashflow.
Er wordt een opdeling gemaakt in grote, middelgrote en kleine bedrijven. De snelste 100 groeiers bij de grote bedrijven - met meer dan 10 miljoen euro omzet in 2008 - mogen zich Grote Gazellen noemen. De snelste 75 groeiers bij de middelgrote bedrijven - met een omzet tussen 1 en 10 miljoen euro in 2008 - worden de Middelgrote Gazellen. De snelste 25 groeiers bij de kleine bedrijven - met een omzet of brutomarge van minder dan 1 miljoen - zijn de Kleine Gazellen.

De Trends Gazellen zijn de snelst groeiende bedrijven die het competitieve vermogen van de streek aanzwengelen, het ondernemingsklimaat in positieve zin beïnvloeden en zo symbool staan voor een competitieve onderneming.
 
LISA
de optimale FINANCE & ERP software
Financieel
Geïntegreerd, volledig modulair, eigentijds & gebruiksvriendelijk boekhoudpakket.
mask
onze
partners