CCE nv

Intro Producten
  • Vergroot letter grootte
  • Standaard letter grootte
  • Verklein letter grootte

Intro Producten


 alt

De product range van CCE kan opgedeeld worden in twee grote groepen: de financiële applicatie enerzijds en het volledige ERP-pakket anderzijds (hierbij zit ook de financiële applicatie). Onze producten worden allen gecommercialiseerd onder de naam “Lisa”, uitgezonderd voor onze Protools-ontwikkelingsomgeving. CCE richt zich met Lisa vooral naar het middensegment van de ERP-markt, namelijk de middelgrote en grote kmo’s, en dit om de ROI (return on investment) te garanderen.

Lisa stond tot een tiental jaar geleden in de markt bekend als louter financieel pakket, maar mede dankzij onze klanten is het pakket uitgegroeid tot een geïntegreerd ERP-pakket

met volgende modules: met volgende aanvullende producten:

De modules zijn modulair opgebouwd maar het lijkt ons logisch dat een geïntegreerde oplossing de productiefste en meest efficiënte uitweg biedt om een optimale doorstroming van informatie te garanderen.

Lisa is multi-language (Nl, Fr, Eng & Duits met uitbreiding tot oneindig veel talen) en multi-window, en is beschikbaar in Progress versie 10 Open Edge onder Client/Server model met grafische gebruikersinterface. Qua look en feel is het pakket volledig Windows-based waarbij dezelfde functie-en sneltoetsen, methodiek en visualisatie worden gehanteerd. Doordat het pakket Windows-like is blijft de aanpassingstijd voor nieuwe gebruikers beperkt. Uiteraard is opleiding noodzakelijk maar de gebruiker voelt zich in een bekende werkomgeving thuis.

Al onze pakketten draaien op marktstandaarden zoals Unix (HP/UX, AIX, Solaris), Windows, Linux met TCP/IP netwerksoftware, Terminal Server of Citrix en met Microsoft Office als bureautica software. Als bijkomende troef kunnen wij ook interfacen met reeds bestaande applicaties die op een Oracle-database of SQL-server draaien.

Naast de implementatie van de financiële applicatie of het erp-pakket bieden wij uiteraard de nodige opleiding aan voor onze klanten. CCE beschikt over twee demorooms met een maximum capaciteit van 40 personen. De opleiding kan gericht zijn naar nieuwe gebruikers maar kan ook extra opleiding zijn voor nieuwe features, Progress, … Wij beschikken over jarenlange ervaring en de know-how om u vlekkeloos met onze applicaties te laten werken. CCE organiseert jaarlijks een workshop waar specifieke items grondig worden toegelicht en waar nieuwe features worden voorgesteld. Het doel van de workshops gaat verder dan het verschaffen van productinformatie, het is een unieke gelegenheid om een open dialoog én interactiviteit te creëren tussen de gebruikers én de ontwikkelaars.

Als bijkomende dienst staat CCE ook in voor uw systeembeheer. Wij hebben een team van systeemingenieurs in dienst die zich full time toeleggen op het onderhoud en updaten van de systemen, servers, …

Als ons standaard ERP-pakket niet voldoet aan uw behoeften staan wij ook in voor het volledig op maat ontwikkelen van applicaties. Sinds de oprichting hebben bedrijven als Galloo, P&O Ports (nu DP World), Slachthuizen Goossens, Algist Bruggeman (labo-applicatie),… applicaties op maat laten ontwikkelen om hun it perfect te laten aansluiten bij hun sectorspecifieke noden.

 
LISA
de optimale FINANCE & ERP software
Financieel
Geïntegreerd, volledig modulair, eigentijds & gebruiksvriendelijk boekhoudpakket.
mask
onze
partners