CCE nv

Q*For
  • Vergroot letter grootte
  • Standaard letter grootte
  • Verklein letter grootte

Q*For Klantentevredenheid

  QFor
 

Claerhout Computer Engineering draagt het Q*For-certificaat voor klantentevredenheid, dat uitgereikt wordt na een driejaarlijkse externe audit. Dit  label werd gehaald in  2003 - 2006 - 2009 - 2011 - 2015 - 2016 - 2019.

Een Q*For-erkenning betekent klantentevredenheid over de kwaliteit van de opleidingenen het advies en over de dienstverlening van CCE!

Het kwaltiteitslabel Qfor, klik hier. Dankzij dit kwaliteitslabel kunt u als klant o.a. beroep doen op de KMO-portefeuille.

 

Er werden interviews afgenomen bij divers klanten waarbij hun tevredenheid over verschillende onderwerpen uitvoerig besproken werd. Onder andere het projectmanagement, de kwaliteit van de consultants en de trainers en de algemene indruk over het geheel van de geleverde diensten.

Enkele citaten uit het klantenonderzoek:

  • "Voor een project start, gebeurt er altijd een afstemming tussen ons en CCE. De afspraken worden neergeschreven in een overeenkomst die zeer duidelijk is."
  • "De projecten worden goed opgevolgd en aangestuurd. De hoofdverantwoordelijkheid blijft bij ons, maar de consultants van CCE werken daarin gestructureerd volgens het afgesproken framework"
  • "De trainers zijn meestal de consultants die we hier hebben. Zij zijn zeer hands-on en kennen de features. Ze leggen alles concreet uit binnen de (test)omgeving. Ze zijn zeer competent in hun kennis en hun manier van aanpakken. De opleiding wordt zeer goed afgestemd op de persoon in kwestie."
  • "We krijgen doorgaans voldoende snel antwoord van de consultant. Als hij er al eens niet is dan is er altijd wel iemand anders die je vooruit helpt."
  • "Ik ben zeer tevreden over de samenwerking. Er is een grote flexibiliteit. De consultants van CCE beschikken over de nodige kennis. Ze komen met oplossingen en ze challengen ons ook."

 

 
LISA
de optimale FINANCE & ERP software
Financieel
Geïntegreerd, volledig modulair, eigentijds & gebruiksvriendelijk boekhoudpakket.
mask
onze
partners