CCE nv

Rapportering - BI
  • Vergroot letter grootte
  • Standaard letter grootte
  • Verklein letter grootte

Hoe zou u het vinden als u elke vraag over uw bedrijf kon beantwoorden, zodat u snel en goed onderbouwde beslissingen kunt nemen? Ga ook naar:
 
QlikView is...
Lisa QlikView
Seeing is believing

Door de uitgebreide rapportering binnen Lisa ERP, kan er heel wat informatie uit uw databronnen worden gehaald. En kan een antwoord bieden op o.a. volgende vragen:

   - Welke zijn de best verkopende artikelen?
   - Hoe fluctueren de omzetcijfers?
   - Hoe evolueren diverse boekhoudbalansen?
 

Roadsign
Met behulp van de Business Intelligence tool QlikView, kunnen we nog een stap verder gaan. Met enkele klikken, kan u uw verschillende databronnen consolideren, doorzoeken, visualiseren en analyseren voor ongekende zakelijke inzichten, ter ondersteuning van reactieve én proactieve beslissingen.
 QlikView
Onder 'Business Intelligence' verstaat men het geheel van technieken om uw bedrijfsdata te identificeren, te monitoren, te extraheren, te analyseren om een beter inzicht te krijgen in hoe uw bedrijf rendeert en ter ondersteuning van belangrijke bedrijfsbeslissingen.

In de praktijk zullen deze rapporteringstechnieken gebeuren nààst ( en nièt in) het bestaande ERP-pakket omwille van twee redenen:

- Performantie: 
Data-analyses of data-output kunnen zwaar zijn en mogen geen invloed hebben op de snelheid van data-input in het ERP-systeem, en omgekeerd.

- Gebruikers:
Vaak zijn de gebruikers van de rapportering niet vertrouwd met de ERP-omgeving en kan via een extern pakket, specifiek gericht op rapportering, beter tegemoet gekomen worden aan de wensen van de eindgebruiker.

Met QlikView hebben we de perfecte BI-tool in huis om te voldoen aan uw rapporteringsbehoeften. 

Lees ook: Is uw rapportering nog up-to-date? (Bron: Deloitte Fiduciaire)
QlikViewcomponent

 

 
LISA
de optimale FINANCE & ERP software
Financieel
Geïntegreerd, volledig modulair, eigentijds & gebruiksvriendelijk boekhoudpakket.
mask
onze
partners