CCE nv

Hardware
  • Vergroot letter grootte
  • Standaard letter grootte
  • Verklein letter grootte

CCE is HP Preferred Partner

CCE heeft een partnership opgebouwd met HP waardoor wij HP Prefered Partner zijn. Wij kunnen u dan ook helpen bij de juiste keuze van hardware en houden daarbij rekening met uw wensen alsook uw budget. 

alt

Wat is HP Preferred Partner?

HP Preferred Partners werden gecertifieerd door HP en worden door HP aanbevolen aan eindgebruikers omdat ze de diepgaande kennis en ervaring bieden, waarmee uw bedrijf de beste kwaliteit aangeboden krijgt. Ze zijn bevoegd om alle HP producten en oplossingen te verkopen, daarover te adviseren ondersteuning te bieden.


Welk voordeel hebt u hierbij als klant?

CCE kan dezelfde producten nu aanbieden aan een nog scherpere prijs. Daarbovenop worden we nu rechtstreeks door HP gecertifieerd zodat we een accurate productkennis hebben van het volledige HP-gamma. Indien er nieuwe producten beschikbaar komen, hebben we een directe lijn met HP om op al uw vragen te antwoorden. Geen enkel ander bedrijf heeft zo'n compleet aanbod aan technologieproducten als HP. Het is dan ook niet verwonderlijk te noemen dat CCE voor het merk HP heeft gekozen als zijn hardware partner.


Kan ik voor alle HP producten dan nu bij CCE terecht?

Inderdaad, wij worden uw rechtstreekse link met HP.

 
LISA
de optimale FINANCE & ERP software
Financieel
Geïntegreerd, volledig modulair, eigentijds & gebruiksvriendelijk boekhoudpakket.
mask
onze
partners