CCE nv

Passieve en actieve websites
  • Vergroot letter grootte
  • Standaard letter grootte
  • Verklein letter grootte

Professionele website 100% op maat

alt Uw website is een professioneel uithangbord, waar bezoekers snel hun informatie terugvinden en dat aanzet tot conversie. Hier maken wij een onderscheid tussen een passieve en actieve website:

De
passieve website, uw elektronisch visitekaartje, waarbij u zelf uw website gemakkelijk kan onderhouden van up-to-date nieuws. Hierbij leveren wij een standaard template, en de nodige tools om de inhoud aan de website te kunnen toevoegen of wijzigen.

Wilt u uw website inzetten als een actief verkoopkanaal?
Met een actieve website kan u uw klanten een gemakkelijke en snelle oplossing bieden bij hun aankopen. Tijdbesparend, klantvriendelijk en u bent 24 uur op 24 uur, 7 dagen op 7 dagen beschikbaar.
 

Enkele functionaliteiten van een actieve website:

  • De e-commercewebsite biedt de mogelijkeid aan om te selecteren op basis van artikelkenmerken.
  • De gegevens van de e-commerce website worden volledig in Lisa ERP beheerd. Ook de beveiliging van welke inhoud er zichtbaar mag zijn op de website wordt bepaald in Lisa ERP.
  • Real-time info, zoals voorraden, assortimenten, prijzen, enz. worden rechtstreeks uit  Lisa ERP gehaald. Minder dynamische informatie, zoals productfiches, afbeeldingen, enz. worden op regelmatige tijdstippen (dit is instelbaar) gesynchroniseerd met de website.
  • Uw klanten kunnen online persoonlijke informatie opvragen, zoals de status van hun orders, hun openstaande facturen, het heropvraging van hun orderbevestigingen, de vervoerdocumenten, hun betaalde facturen, enz...
  • Bij het plaatsen van een bestelling online, loggen uw vertegenwoordigers in en maken een klantenkeuze. Ook uw klanten kunnen op uw website inloggen. Een bestelling van een klant met meerdere leveringsadressen is mogelijk. Vervolgens plaatsen ze hun bestellingen online.  En daarna worden de verwerking van hun orders volledig geautomatiseerd door order entry met Lisa ERP. Hierdoor wijzigt het verwerken van uw orders van een arbeidsintensief in een modern en efficiënt  proces.
Heldere communicatie 
Transparantie leidt tot betere klantrelatie. 
Wij werken volgens een gefaseerd en gestructureerd systeem. Overleg is belangrijk. Deze contacten leveren de noodzakelijke feedback om een website te bouwen die volledig aan uw wensen beantwoordt, doorheen het ganse proces van start tot oplevering van de website wordt u nauw betrokken.
 
Waarom kiezen voor een CCE weboplossing?
Wij bieden u één aanspreekpunt, zowel uw IT-infrastructuur, financieel pakket, ERP-pakket, Business Intelligence software als uw website. Integratie van uw e-commerce website met Lisa ERP pakket.
 

 
LISA
de optimale FINANCE & ERP software
Financieel
Geïntegreerd, volledig modulair, eigentijds & gebruiksvriendelijk boekhoudpakket.
mask
onze
partners